Agenda Maritiem Museum

Piraten in de haven van Marittiem Museum Rotterdam

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Piraten in de haven

 

Piraten hebben de haven van Professor Plons geënterd en waardevolle spullen uit de verzameling van de Professor gestolen. De spullen zitten verstopt in de haven. Maar waar? Help jij Professor Plons?

Piraten hebben de haven van Professor Plons geënterd

Niet alleen hebben ze de haven overvallen maar ze hebben ook waardevolle spullen uit de bijzondere verzameling van Professor Plons gestolen. De spullen zitten nu in een schatkist ergens in de haven. Maar waar en wat is de code van het slot op de kist?

 

Help Professor Plons de schatkist vinden!

Nu de piraten de haven overvallen hebben, is de spanning wel voelbaar in de haven van Professor Plons. Papagaaien vliegen dreigend door de lucht, piratenvlaggen hangen uit, de kanonnen worden geladen. Wil jij Professor Plons en zijn vrienden Kapitein Kurk, Sai-Ling, Mecha Mo en Dobber helpen dan moet je wel eerst verkledende als piraat, want anders hebben de piraten je door. Neem dus eerst een duik in de verkleedkist van Professor Plons voor dat je op zoek gaat naar zijn gestolen verzameling.

 

 

Kindertentoonstelling Professor Plons

In deze kinder-doe-tentoonstelling gaan kinderen op avontuur in de wonderlijke haven van Professor Plons en zijn vrienden. Spelenderwijs maken ze kennis met verschillende schepen, het werk in de haven en hoe producten, zoals hun eigen speelgoed, per schip over de wereld vervoerd worden.

 

Tweede Paasdag

Op maandag 2 april is het piratenfeest in bij Professor Plons. Alle kinderen die verkleed zijn als piraat mogen dan gratis naar binnen. Je hoort het goed! Meet een mooie piratenpak, ooglap of hoed, dan wel of niet geschminkt mag je deze Tweede Paasdag gratis naar het museum als je tussen de 4 en 10 jaar oud ben.

 


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Maritiem Museum te melden