Agenda Kasteel Cannenburch

Het Mediterrane leven bij kasteel Cannenburch

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Zon, zee, marktjes en Franse terrasjes, oftewel het Mediterrane leven is het thema van het Frans Festijn. Tijdens dit festijn op 4 en 5 augustus bij kasteel Cannenburch in Vaassen heerst er een zwoele sfeer van ontspannen en onthaasten.

 

Het Mediterrane leven bij kasteel Cannenburch

 

Kom het mediterrane assortiment in de 70 stands ontdekken van brocanteurs, kunstenaars en verkopers van delicatessen, sieraden en Frans tafellinnen. Proef de lekkernijen van de vele foodtrucks en laat u, samen met uw kinderen, verrassen door de karikaturist, doe mee met de workshop stempels maken van linoleum en of geniet van een mooie reislezing. En dit alles natuurlijk omlijst door heerlijke chansons en ballades.

 

Extra aandacht verdienen de vele gepassioneerde kunstenaars, die hun werk laten zien in het groene parklandschap. Voor kleine kunstenaars is er de gelegen om zich uit te leven in de tekentent.

 

Frans Festijn; Zaterdag 4 augustus en zondag 5 augustus 2018. Tijd: zaterdag 10.00 - 18.00 uur en zondag 10.00-17.00 uur. Entree: € 7,50, kinderen tot 12 jaar gratis. Entree kasteel: € 5,00, 4 t/m 18 jaar € 3,00 (dagelijks geopend van 12.00 - 17.00 uur). Donateurs GLK, Museumkaarthouders en Rembrandtkaarthouders betalen entree voor het Frans Festijn maar hebben op vertoon van geldige pas gratis toegang tot het kasteel.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Cannenburch te melden