Agenda Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch opent haar deuren voor aanstaande bruidsparen

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Op zondag 23 september 2018 organiseert Toptrouwlocaties de populaire Open Toptrouwlocatie Route. Tijdens de nationale open dag opent Kasteel Cannenburch samen met ongeveer 300 andere trouw- en/of feestlocaties in Nederland hun deuren. Van elf tot vier uur kan iedereen met trouwplannen de locatie komen bezichtigen. Naar verwachting gaan deze dag meer dan 1.400 aanstaande bruidsparen op pad om hun droomlocatie te vinden.

 

Kasteel Cannenburgh trouwlocatie

 

De zoektocht naar een trouwlocatie is een van de belangrijkste punten in de aanloop naar de trouwdag. Uit het Nationaal Trouwonderzoek 2018 van Toptrouwlocaties, blijkt dat bruidsparen gemiddeld 11,5 maand voor de trouwdag beginnen met zoeken. Zelden is het meteen raak: bruidsparen bezoeken gemiddeld drie tot vier locaties voordat zij hun definitieve keuze maken. De Open Toptrouwlocatie Route maakt het makkelijk om meerdere locaties op één dag te bezoeken en de juiste keuze te maken. Jaarlijks bezoeken zesduizend stellen dé Open Dag voor Nederlandse trouw- en feestlocaties, waardoor 16.500 bezichtigingen ontstaan.

 

Toptrouwlocaties

Toptrouwlocaties is overkoepelend voor één van de grootste trouwplatformen in Nederland. Naast de trouwlocatiezoekmachine Toptrouwlocaties.nl, vijf evenementen (Open Toptrouwlocatie Route) per jaar en een unieke blog, is de organisatie ook uitgever van het Nationaal Trouwonderzoek en het Trouwboek, The Big Book, for the Big Day.

 


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Cannenburch te melden