Agenda Kasteel Cannenburch

Muzikale afsluiting kastelenseizoen Cannenburch

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Laat je betoveren door de klanken van een 17e-eeuwse klavecimbel. Klavecinist Johan Brouwer zorgt voor de muzikale afsluiting van het kastelenseizoen in het rijke hart van kasteel Cannenburch. Na het afsluitingsconcert op zondag 28 oktober om 17.00 uur sluit het kasteel de deuren voor de winterevenementen.

 

Kasteel Cannenburch

 

Onder de titel ‘Bach en tijdgenoten’ staat muziek van Georg Friedrich Handel, Johann Pachelbel, Ferdinand Tobias Richter, Domenico Scarlatti, Pieter Bustijn en Johann Sebastian Bach op het programma. Johan Brouwer geeft zowel om 11.00 als om 17.00 uur een concert op een kopie van een 17e-eeuwse klavecimbel. Om 14.00 en 15.00 uur geeft hij een korte demonstratie met uitleg over het klavecimbel. Johan Brouwer studeerde bij de wereldberoemde klavecinist Gustav Leonhardt en gaf concerten in Engeland, Zweden, Duitsland, Frankrijk en Portugal.

 

Reserveren voor het concert is noodzakelijk en alleen mogelijk via de website www.glk.nl/cannenburch. Voor de demonstraties kunt u niet reserveren.

 

Afsluitingsconcerten: Zondag 28 oktober 2018. Aanvang demonstraties: 14.00 en 15.00 uur (duur 15 minuten). Aanvang concerten: 11.00 en 17.00 uur (duur 45-60 minuten). Entree demonstraties: Alleen met toegangsbewijs voor het kasteel. Entree concert inclusief kasteelbezoek: € 12,50. Donateurs en Museumkaarthouders betalen op vertoon van een geldige jaarkaart € 3,00 per persoon.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Cannenburch te melden