Agenda Kasteel Cannenburch

Muzikaal oktober op kasteel Cannenburch

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

In de maand oktober staat muziek centraal in het activiteitenprogramma van kasteel Cannenburch. Laat je meevoeren door klanken van cello en klavecimbel of geniet van het sprookjesballet in de rijk ingerichte Ontvangsthal van het kasteel.


Programma

Zondag 6 oktober - Vertelconcert

Het Cello duo ‘Two of a Kind’ neemt je mee door de geschiedenis van zowel muziek als het kasteel. Aanvang: 11.00 uur en 17.00 uur. Entree: € 12,50 (inclusief kasteelbezoek). Donateurs en Museumkaarthouders betalen € 3,00.


Zondag 13 oktober - Sprookjesballet

Kom met de hele familie genieten van de spannende en grappige balletvoorstelling over de Kikkerkoning door het Arnhemse LethDansant. Het sprookje wordt compleet door een dansworkshop voor kinderen bij te boeken. Aanvang: 11.00 uur. Entree: €17,50 (inclusief kasteelbezoek). Donateurs en Museumkaarthouders betalen € 12,50.


Zondag 27 oktober - Afsluitingsconcert

Klavecinist Johan Brouwer brengt het kasteel tot leven door stukken van Bach en tijdgenoten ten gehore te brengen op een kopie van een 17e-eeuwse klavecimbel. Aanvang: 11.00 uur en 17.00 uur. Entree: €12,50 (inclusief kasteelbezoek). Donateurs en Museumkaarthouders betalen € 3,00

Voor alle voorstellingen is reserveren noodzakelijk. Meer informatie en reserveren: www.glk.nl/landschappen-kastelen/activiteiten.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Cannenburch te melden