Agenda Kasteel Cannenburch

Cannenburch zoekt kasteelcollega’s

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Werken op een unieke locatie in Gelderland, bezoekers een onvergetelijke dag bezorgen en samenwerken met betrokken collega’s.


Buitenplaats Cannenburch zoekt vrijwillige collega’s met een warm welkom. Ter aanvulling op onze teams zijn wij in het kasteel op zoek naar 1 collega die bezoekers wegwijs maakt door het kasteel als suppoost, 3 collega’s die een gastvrije kop koffie of thee schenken in het kasteelcafé en 2 collega’s die het visitekaartje zijn voor onze bezoekers in de museumwinkel. Wij vragen een beschikbaarheid van 4 dagen per maand van 12.00 - 17.00 uur, waarvan 1 dag in het weekend en het hebben van een emailadres.


Liever in de buitenlucht? Wij zijn ook op zoek naar 1 collega die op de dinsdagochtend zorg draagt voor de gewassen in de historische moestuin en 1 collega die op donderdagochtend de handen uit de mouwen steekt in het kasteelpark.


Iets voor jou? Het programma start op zaterdag 15 februari om 14.00 uur. Je maakt kennis met toekomstige collega’s en om 15.00 uur nemen we je mee voor een rondleiding over de begane grond van het kasteel. Meld je nu aan via cannenburch@glk.nl en er staat die middag een goodiebag met informatie en cadeautjes van Geldersch Landschap & Kasteelen voor je klaar.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Cannenburch te melden