Agenda Kasteel Cannenburch

Het ware kerstgevoel op de Veluwe

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Het ware kerstgevoel op de Veluwe Dwaal van vrijdag 9 t/m zondag 11 december door de sfeervol versierde kasteelvertrekken van Cannenburch en geniet van al het moois en lekkers dat Kerstmarkt Vaassen te bieden heeft.


Cannenburch in kerstsfeer

In de eerste week van december gaan tientallen vrijwilligers van Geldersch Landschap & Kasteelen weer aan de slag om met fonkelende lichtjes en feestelijke bloemstukken kasteel Cannenburch in kerstsfeer te brengen. Maak een familieportret voor de plafondhoge kerstboom, geniet van de royaal gedekte tafels en neem een kijkje in de kasteelwinkel of de landgoedwinkel voor mooie kerstgeschenken.


Bewonder het kasteel en ervaar een echt kerstgevoel


Kerstmarkt Vaassen

Ook op het plein voor het kasteel is het een drukte van belang. Onder leiding van Stichting Kerstmarkt Vaassen worden ruim 80 kramen en tenten opgebouwd, het muziekpodium geplaatst en de buitenplaats sfeervol aangelicht. Slenter langs de vele winterse producten, proef van warme lekkernijen, geniet van de geur van dennennaalden en beleef het ware kerstgevoel op de Veluwe.


Reserveer nu jouw combi entreekaarten Bezoek aan kasteel Cannenburch is van 9 t/m 11 december alleen mogelijk in combinatie met een entreekaart voor Kerstmarkt Vaassen. Combi entreekaarten zijn verkrijgbaar via: www.glk.nl/cannenburch.


Datum en tijd

Vrijdag 9 december 13:00 tot 22:00 uur

Zaterdag 10 december 11:00 tot 22:00 uur

Zondag 11 december 11.00-17.00 uur

Entree: Volwassenen € 8,50

4 t/m 12 jaar € 2,50


Museumkaart en Donateurspas GLK zijn tijdens de kerstmarkt niet geldig. Vanaf dinsdag 13 december 2022 is Cannenburch in Kerstsfeer voor kaarthouders tussen 11.00-16.00 uur gratis te bezoeken. Reserveren: www.glk.nl/cannenburch


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Cannenburch te melden