Agenda Kasteel Cannenburch

Kerst op Kasteel Cannenburch

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Niet alleen is Kasteel Cannenburch in kerstsfeer van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 16.00 uur te bezoeken, in de dagen voor kerst opent dit Veluwse kasteel ook de deuren in de avond.


Cannenburch in kerstsfeer

Huur een audiotour en laat je door de oorspronkelijke bewoners meevoeren naar het leven van een adellijke familie in de 18e eeuw. De route voert door fraai ingerichte vertrekken, langs bijzondere meubels en gebruiksvoorwerpen maar je kunt ook zomaar verrast worden door een sprekend portret of schilderij dat tot leven komt. Tot en met donderdag 30 december wordt jouw kasteelbezoek omlijst door plafondhoge kerstbomen, royaal gedekte tafels en mooie kerstgeschenken in de landgoed of kasteelwinkel. Van 24 t/m 26 december is het kasteel gesloten.

 

Het Kasteel in de sneeuw


Avondopenstelling in kerstsfeer

Donderdag 22 december en vrijdag 23 december is het rijk versierde kasteel ook in de avonduren te bezoeken van 18.00 tot 21.00 uur. In het schemerdonker komen de fonkelende lichtjes en decoratie nog beter tot hun recht. Laat je inspireren voor de kerstdagen thuis en misschien kom je nog één van de oorspronkelijke bewoners tegen die zich klaar maakt voor de nacht…


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Cannenburch te melden