Agenda Kasteel Cannenburch

Herfstplezier bij kasteel Cannenburch

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Vier het kleurrijkste seizoen van het jaar met een dagje uit voor het hele gezin. Tijdens de herfstvakantie zijn er allerlei leuke activiteiten in en rondom kasteel Cannenburch in Vaassen. Combineer je kasteelbezoek met een speurtocht voor de kinderen of struin langs de gezellige kraampjes van de Herfstpracht markt.


Ontdekkingstocht


Herfstpracht markt & kasteelbezoek

Kom in het weekend van 28 en 29 oktober naar de prachtige en breed gesorteerde Herfstpracht markt en bezoek kasteel Cannenburch tegen een speciaal tarief. Omringd door warme herfsttinten kun je in het kasteelpark volop genieten van de vele leuke kraampjes met bijzondere producten en heerlijke delicatessen.

Datum Herfstpracht markt: zaterdag 28 en zondag 29 oktober

Tijd: 10.00 - 17.00 uur

Entree: gratis

Entree kasteel tijdens Herfstpracht markt: volwassenen €10,00, 4 t/m 18 jaar €5,00

Tijd: 11.00 - 17.00 uur


Herfstspeurtocht

Jas aan, sjaal om en de kinderen zijn helemaal klaar voor de herfstspeurtocht bij kasteel Cannenburch. In het mooie kasteelpark gaan ze met een gevulde pompoen over de schouder op pad en beantwoorden ze allerlei leuke vragen over het kasteel, haar bewoners en de natuur. De speurtocht is geschikt voor kinderen in het basisonderwijs

Datum: 14 t/m 29 oktober (m.u.v. maandag)

Tijd: tussen 11.00 en 15.00 uur

Deelname: € 4,00 per kind.


Museumkidsweekactie

De kinderen met een museumkidskaart die kasteel Cannenburch bezoeken tussen 14 en 29 oktober, krijgen de kasteelspeurtocht gratis. In de Gewelvenkelder kunnen ze zich verkleden en vervolgens als jonker, prinses of koning het kasteel gaan ontdekken. Als afsluiting staat er in het kasteelcafé een glas limonade klaar en krijgen ze nog een mooie kleurplaat.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Cannenburch te melden