Agenda Het Nationaal Modelspoor Museum

Kinderspeelparadijs in station Sneek

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Van 13 juli t/m 1 september is het leegstaande gedeelte van het station in Sneek voor het vierde seizoen omgetoverd tot kinderspeelparadijs. Meer dan honderd houten treinen, wagons en bruggen staan op lage tafels om mee te spelen. Als extra dit jaar voor de kinderen: een echte grote racebaan, oud Hollandse spellen, bromtollen, bouwkisten en zelfs een poppenkast ontbreekt niet. Genoeg voor uren speelplezier.
Tevens is er een expositie met authentiek oud speelgoed van Jose Feitsma uit Scharnegoutum waarbij ouders, opa’s en oma’s hun jeugdherinneringen weer kunnen ophalen.


Kinderspeelparadijs in station Sneek


Treinen van hout zijn voor velen het begin van een mooie hobby. In de vakantie kunnen kinderen uren spelen met de grootste houten treinbaan van Nederland. Dan is het leegstaande gedeelte van het station in Sneek gevuld met honderden houten treinen, bruggen, stootblokken en stations. Alles op lage tafels zodat kinderen er makkelijk mee kunnen spelen. Zo wordt het bezoek aan het museum een feestelijk uitje voor het hele gezin.


Het kinderparadijs is in het leegstaande gedeelte van het station in Sneek naast het modelspoormuseum. Vanaf 13 juli t/m 1 september zijn we dan ook op elke dag geopend op maandag en zondag van 13 – 17 uur en op alle andere dagen van 10 tot 17 uur. Het museum zit in het station van Sneek en is goed bereikbaar met de auto, bus en trein.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Het Nationaal Modelspoor Museum te melden