Agenda Het Nationaal Modelspoor Museum

Kinderspeelparadijs (kidsproject)

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Van 4 juli t/m 30 augustus is in een gedeelte van het station in Sneek voor het vijfde seizoen omgetoverd tot kinderspeelparadijs (KidsProject). Meer dan honderd houten treinen, wagons, stootblokken, stations en bruggen staan op lage tafels om mee te spelen. Als extra dit jaar voor de kinderen: drukpotloden voor de “groene knopjes” om de treinen te laten rijden en een vernieuwde speurtocht. Genoeg voor uren speelplezier.


modelspoor


Treinen van hout zijn voor velen het begin van een mooie hobby. In de vakantie kunnen kinderen uren spelen met de grootste houten treinbaan van Nederland. Alles op lage tafels zodat kinderen er makkelijk mee kunnen spelen. Zo wordt het bezoek aan het museum een feestelijk uitje voor het hele gezin.


Het kinderspeelparadijs is in het Modelspoormuseum (station van Sneek). Vanaf 4 juli t/m 30 augustus zijn we dan ook geopend op de woensdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag van 13.00-17.00 uur, zaterdag van 10.30-17.00 uur en zondag van 13.00-17.00 uur. Reserveren is aanbevolen via de website van het museum.


Het museum zit in het station van Sneek en is goed bereikbaar met de auto, bus en trein. Alle informatie is ook op www.modelspoormuseum.nl te vinden.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Het Nationaal Modelspoor Museum te melden