Agenda Huis Verwolde

Wie komt ons vrijwilligers-team bij Huis Verwolde versterken?

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Op het mooi gelegen landgoed Verwolde in Laren staat het statige Huis Verwolde, een 18e-eeuws edelsmanshuis omringd door een prachtige tuin, park en bosgebied. Geldersch Landschap & Kasteelen beheert het huis en stelt het open om iedereen er nu en in de toekomst van te laten genieten. Dankzij de inzet van ruim 30 enthousiaste vrijwilligers kan Huis Verwolde openblijven voor de vele bezoekers. In verband met de toename van het aantal bezoekers willen wij ons vrijwilligers-team graag uitbreiden. Op donderdagmiddag 24 januari is er een inloopmiddag voor iedereen die interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Huis Verwolde.

 

 

Wij zoeken vrijwilligers voor onderstaande werkzaamheden/functies:

 

* Verkoop entreetickets & winkelartikelen

* Gastheer of gastvrouw voor in de theeschenkerij

* Ontvangst van bezoekers en het geven rondleidingen

* Begeleiden/uitvoeren van kinderactiviteiten

* Housekeeping (schoonhouden van huis en collectie)

 

Als vrijwilliger ontvang je met enthousiasme onze bezoekers. Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar en bereid om in weekenden en soms op feestdagen te werken. Als je geïnteresseerd bent in kunst en cultuur dan ben je bij Huis Verwolde op de juiste plek. Samen zorgen we voor het cultureel erfgoed van Geldersch Landschap & Kasteelen.

 

Inloopmiddag donderdag 24 januari

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij Huis Verwolde? Kom dan op donderdag 24 januari tussen 14.00 en 16.00 uur naar Huis Verwolde aan de Jonker Emilelaan 4 in Laren. Natuurlijk kun je dan ook een kijkje nemen in het huis, de theeschenkerij en winkel. We vinden het fijn om te weten dat je komt; aanmelden kan via verwolde@glk.nl of neem contact op met kasteelmedewerker Iris Littink via 06 51 48 37 30.

 

Huis Verwolde is te bezoeken vanaf april tot en met oktober op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur (en in juli en augustus ook op vrijdag).


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Huis Verwolde te melden