Agenda Huis Verwolde

Schatten van Verwolde Grand Tour

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

In en rondom Huis Verwolde, in het Achterhoekse Laren, verbergen we heel wat schatten…van groot tot klein, binnen en buiten, goed verstopt of direct zichtbaar. Dit seizoen licht Geldersch Landschap & Kasteelen een aantal van die bijzondere schatten toe. Op zondag 2 juni neemt onze gids je mee voor een Grand Tour door het huis.


Schatten van Verwolde


Je hoort het verhaal van de familie Van der Borch die hier 200 jaar heeft gewoond. Nog steeds is het huis in geheel originele staat te bekijken. Tijdens deze Grand Tour krijg je vertrekken te zien die normaal gesloten blijven voor publiek. Zo mag je onder andere een kijkje nemen in het sanatorium en de Van Nieukerkenkamer. De gids brengt je daarna naar het onderhuis. Voor deze uitgebreide rondleiding dien je te reserveren. Combineer je bezoek met een kop koffie/thee, fris en wat lekkers in onze theeschenkerij. Onze theeschenkerij is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.


Andere schatten

De volgende Schatten van Verwolde is op zondag 7 juli. Kijk voor de thema’s en overige data op onze website www.glk.nl/verwolde.


Datum en tijd: zondag 2 juni, aanvang 13.00 uur (start rondleiding 13.15 uur) en 15.00 uur (start rondleiding 15.15 uur) Duur: ca. 1,5 uur


Entree: volwassenen € 12,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,50. Donateurs GLK en museumkaarthouders € 4,00.


Adres: Huis Verwolde, Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren. Online reserveren noodzakelijk: www.glk.nl/verwolde


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Huis Verwolde te melden