Agenda Huis Verwolde

Festivent bij Huis Verwolde is feest voor het hele gezin

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Zin in een leuk en verrassend uitje? Bezoek dan in het weekend van 15 en 16 juni hét Festivent bij Huis Verwolde. Je wordt gegarandeerd getrakteerd op een flinke dosis entertainment en de leukste activiteiten, met op de achtergrond het imposante Huis Verwolde. Geniet van bijzondere producten, live acts, straattheater, workshops, werelds eten en nog veel meer op het fraai aangeklede landgoed van Geldersch Landschap & Kasteelen.


Festivent Huis Verwolde


Zoveel te doen en te beleven

Het Festivent bij Huis Verwolde staat garant voor een feestje voor het hele gezin. Kijk naar circusacts op een groot pistekleed, maak kennis met kunst van gerecyclede materialen, luister naar een spannend verhaal of blaas mega bellen. Daarnaast zijn er ook ‘guilty pleasures’ waaronder ‘The vinyl booth’, waar vaders en moeders hun kinderen met magische vinylplaatjes kennis laten maken met de muziek uit hun tijd. Of luister en kijk vanaf je picknickkleed naar singer-songwriters. Maak daarna nog een rondje bij de vele marktkramen voor de leukste producten en geniet Bourgondisch bij één van de foodtrucks.


Waar en wanneer?

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni is het landgoed van Huis Verwolde het decor van het evenement. Je bent van 11.00 tot 18.00 uur van harte welkom. De toegangsprijzen voor het Festivent bedragen € 8,50 voor volwassenen en € 5,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Museumkaarthouders en donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen betalen € 4,00 per persoon. Kinderen kunnen bovendien onbeperkt limonade drinken, wel zo prettig op een warme dag. Wil je het huis ook van binnen bekijken? De toegang tot Huis Verwolde is gratis als je het Festivent bezoekt. Tickets voor het Festivent zijn te bestellen via www.glk.nl/verwolde.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Huis Verwolde te melden