Agenda Huis Verwolde

Schatten van Verwolde – porselein en aardewerk

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

In en rondom Huis Verwolde, in het Achterhoekse Laren, verbergen we heel wat schatten…van groot tot klein, binnen en buiten, goed verstopt of direct zichtbaar. Dit seizoen licht Geldersch Landschap & Kasteelen een aantal van die bijzondere schatten toe. Op zondag 7 juli kun je met onze gids mee in een speciale rondleiding over het porselein en aardewerk in Huis Verwolde.


Huis Verwolde schatten


Tijdens de rondleiding Schatten van Verwolde gaan we dieper in op de rijke geschiedenis van Huis Verwolde. Door het seizoen heen komen thema’s komen aan bod zoals de schilderijen en het meubilair in Huis Verwolde. Op zondagmiddag 7 juli vertelt onze gids over de collectie Aziatisch en Europees porselein en aardewerk. Vooral aan oorsprong, vervaardiging en gebruik wordt aandacht besteed. Bijzonder is ook dat tijdens Schatten van Verwolde je in het huis op plekken komt die normaal gesloten zijn voor bezoekers.


Andere schatten

De volgende Schatten van Verwolde is op zondag 4 augustus. Kijk voor de thema’s en overige data op onze website www.glk.nl/verwolde.


Datum en tijd: zondag 7 juli, aanvang 13.00 uur (start rondleiding 13.15 uur) en 15.00 uur (start rondleiding 15.15 uur) online reserveren noodzakelijk


Duur: ca. 1,5 uur


Entree: volwassenen € 12,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,50. Donateurs GLK en museumkaarthouders € 4,00.


Adres: Huis Verwolde, Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Huis Verwolde te melden