Agenda Huis Verwolde

Schatten van Verwolde – Van onder tot boven

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

In en rondom Huis Verwolde, in het Achterhoekse Laren, verbergen we heel wat schatten…van groot tot klein, binnen en buiten, goed verstopt of direct zichtbaar. Dit seizoen licht Geldersch Landschap & Kasteelen een aantal van die bijzondere schatten toe. Op zondag 14 juli neemt onze gids je mee van onder tot boven, oftewel een Grand Tour door het huis.


Huis verwolde van onder tot boven


Je hoort het verhaal van de familie Van der Borch die hier 200 jaar heeft gewoond. Nog steeds is het huis in geheel originele staat te bekijken. Tijdens deze Grand Tour krijg je vertrekken te zien die normaal gesloten blijven voor publiek. Zo mag je onder andere een kijkje nemen in het sanatorium en de Van Nieukerkenkamer. De gids brengt je ook naar het onderhuis. Voor deze uitgebreide rondleiding dien je te reserveren. Combineer je bezoek met een kop koffie/thee, fris en wat lekkers in onze theeschenkerij. Onze theeschenkerij is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.


Andere schatten

De volgende Schatten van Verwolde is op zondag 4 augustus. Kijk voor de thema’s en overige data op onze website  www.glk.nl/verwolde. Online reserveren noodzakelijk!

Datum en tijd: zondag 14 juli, aanvang 11.30 uur en 13.30 uur

Duur: ca. 1,5 uur

Entree: volwassenen € 12,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,50. Donateurs GLK en museumkaarthouders € 4,00.

Adres: Huis Verwolde, Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Huis Verwolde te melden