Agenda Huis Verwolde

Schatten van Verwolde - schilderijen

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

In en rondom Huis Verwolde, in het Achterhoekse Laren, verbergen we heel wat schatten…van groot tot klein, binnen en buiten, goed verstopt of direct zichtbaar. Dit seizoen licht Geldersch Landschap & Kasteelen een aantal van die bijzondere schatten toe. Op zondag 4 augustus kun je met onze gids Jacintha mee in een speciale rondleiding over de schilderijen in Huis Verwolde.


Schatten van Verwolde


Tijdens de rondleiding Schatten van Verwolde gaan we dieper in op de rijke geschiedenis van Huis Verwolde. Door het seizoen heen komen thema’s komen aan bod zoals het porselein en het meubilair in Huis Verwolde. Op zondagmiddag 4 augustus hoor je meer over de schilderijen in het huis. Wie zien we er op staan? En welke relatie zij hebben tot de familie van den Borch die jaren in dit huis heeft gewoond? Bijzonder is ook dat je in het huis op plekken komt die normaal gesloten zijn voor bezoekers.


Andere schatten

De volgende Schatten van Verwolde is op zondag 11 augustus. Kijk voor de thema’s en overige data op onze website www.glk.nl/verwolde.

Datum en tijd: zondag 4 augustus, aanvang 13.00 uur (start rondleiding 13.15 uur) en 15.00 uur (start rondleiding 15.15 uur)

Duur: ca. 1,5 uur

Entree: volwassenen € 12,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,50. Donateurs GLK en museumkaarthouders € 4,00.

Adres: Huis Verwolde, Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren.

Online reserveren noodzakelijk: www.glk.nl/verwolde


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Huis Verwolde te melden