Agenda Huis Verwolde

Schatten van Verwolde - Meubels

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

In en rondom Huis Verwolde, in het Achterhoekse Laren, verbergen we heel wat schatten…van groot tot klein, binnen en buiten, goed verstopt of direct zichtbaar. Dit seizoen licht Geldersch Landschap & Kasteelen een aantal van die bijzondere schatten toe. Op zondag 1 september kun je met onze gids Jules mee in een speciale rondleiding over bijzondere meubels in Huis Verwolde.


Schatten van Verwolde


Tijdens de rondleiding Schatten van Verwolde gaan we dieper in op de rijke geschiedenis van Huis Verwolde. Door het seizoen heen komen thema’s aan bod zoals het porselein en de schilderijen in Huis Verwolde. Op zondagmiddag 1 september vertelt onze gids je meer over de pronkstukken in het huis zoals het staande horloge in de hal, het vitrinebureau met de geheime vakjes en het Antwerps kunstkabinet met bijbelse taferelen. Voor de rondleiding heb je de gelegenheid om het onderhuis te bezichtigen of wat te drinken in onze theeschenkerij. Huis Verwolde is geopend vanaf 11 uur.


Andere schatten

De volgende (en dit seizoen laatste) Schatten van Verwolde is op zondag 6 oktober.

Datum en tijd: zondag 1 september, ontvangst 13.00 uur (start rondleiding 13.15 uur) en 15.00 uur (start rondleiding 15.15 uur)

Duur: ca. 1,5 uur

Entree: volwassenen € 12,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,50. Donateurs GLK en museumkaarthouders € 4,00.

Adres: Huis Verwolde, Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren.

Online reserveren noodzakelijk: www.glk.nl/verwolde


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Huis Verwolde te melden