Agenda Huis Verwolde

Opening seizoen 2022 huis Verwolde

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Vanaf 2 april zet huis Verwolde haar deuren weer helemaal open voor publiek. Ook gaan tuin en park weer open om volop van te genieten.

Nu de coronamaatregelen advies geworden zijn, vindt alle activiteit tijdens openingstijden weer in het huis zelf plaats. De ticketverkoop, winkel en horeca zijn weer terug in het onderhuis. Een heerlijk kopje koffie of thee is te nuttigen in de oude keuken of bij mooi weer op het terras achter het huis aan de grote vijver. Tickets zijn verkrijgbaar in de winkel en daar start ook het bezoek aan het huis. De winkel voorziet in een vernieuwd en leuk assortiment kleine cadeaus voor jong en oud. Voor kinderen is er de populaire knapzakspeurtocht te koop die zij vervolgens meteen kunnen starten.Huis bezoeken

Bezoekers kunnen vanaf 2 april op twee manieren het huis bezichtigen. Deelnemers kunnen op twee momenten per dag voor een rondleiding met gids kiezen, of bezoekers gaan op eigen gelegenheid door het huis. Voor alle tickets geldt nog steeds het advies deze online te reserveren.


Agenda april

In april staan er een extra activiteiten op het programma; te vinden op de website.


Reserveren

Rondleidingen zijn (verplicht) te reserveren om 11:00 of 11:30 uur. Vanaf 12:15 uur kan men reserveren voor een bezoek op eigen gelegenheid. Ga voor het reserveren van tickets en een compleet overzicht van de activiteiten naar de website.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Huis Verwolde te melden