Agenda Huis Verwolde

Seizoensopening huis Verwolde tijdens Museumweek

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Huis Verwolde opent haar deuren voor het seizoen 2023 op zaterdag 1 april. Dit valt samen met de nationale Museumweek van 1 april tot en met 7 april. De museumweekactie maakt een bezoek aan Verwolde wel heel aantrekkelijk.


Gratis museumbezoek

Huis Verwolde ziet uit naar het nieuwe seizoen waarin talloze activiteiten voor volwassenen en kinderen al weer op de agenda staan. Elk jaar wordt er hard gewerkt een aantrekkelijk en uitdagend aanbod te realiseren. De museumweek en -actie die gelijk valt met de opening van het seizoen geeft bezoekers de kans hun museumkaart uit te lenen aan een ander. Op deze manier kunnen een week lang meer mensen genieten van een gratis museumbezoek. Ook op Verwolde is iedereen met een geleende kaart meer dan welkom op 1, 2, 5 en 6 april tussen 11:00 en 16:00 uur.


Zo gaat het in zijn werk

- Bij entree geen controle of de getoonde Museumkaart van de bezoeker zelf is;

- Alleen toegang met de échte Museumkaart, géén kopie of foto van de kaart;

- Er mag per kaart 1 bezoeker naar binnen. Die komt dus in plaats van de kaarthouder. Die kan met zijn kaart op een ander moment komen, maar ze mogen niet samen naar binnen.


Voor zondag 2 april zijn er nog enkele plaatsen te reserveren voor de rondleiding Grand-tour. Een extra lange rondleiding waarbij ook vertrekken worden bezocht die normaal gesproken gesloten blijven voor publiek. Deze rondleiding start om 11 uur, online reserveren is noodzakelijk.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Huis Verwolde te melden