Agenda Huis Verwolde

Trouwen op Verwolde

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Op zondag 16 april tussen 11:00 en 16:00 uur ontvangt huis Verwolde koppels met trouwplannen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Speciaal voor de aanstaande bruidsparen is de Oranjerie geopend en wordt je meegenomen in de mogelijkheden die huis Verwolde kan bieden voor een bijzondere trouwdag.


Kom tijdens de Open Toptrouwlocatie Route een kijkje nemen op deze mooie locatie en ontdek alle mogelijkheden. Huis Verwolde wordt omringd door een schitterend park met verschillende gazons. Het is een bijzondere en romantische locatie voor een huwelijksdag. Bij huis Verwolde kan de huwelijksvoltrekking plaatsvinden, de bruidsreportage gemaakt worden of zelfs de hele huwelijksdag worden gevierd.


Het aanzicht van Huis Verwolde


Koppels worden deze dag hartelijk ontvangen met een hapje en drankje door een van de kasteelmedewerkers en ontdekken zo welke mogelijkheden huis Verwolde te bieden heeft.


Reserveren is noodzakelijk en gaat via de website van Open Toptrouwlocatie Route


Ook andere opengestelde kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen openen de poorten voor de bruidsparen. Op de Geldersche pareltjes kan getrouwd worden en kunnen huwelijksfestiviteiten plaatsvinden. Van kleinschalig diner tot groot swingfeest en van stijlvol en klassiek tot eigentijds en modern. De mogelijkheden op de kastelen zijn zeer divers.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Huis Verwolde te melden