Agenda Huis Verwolde

De Loarnse Spöllers spelen 'Hoezo familie?' op huis Verwolde

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

De Loarnse spöllers, een theatergezelschap uit Laren, speelt op 5, 6, 7 en 8 juli een openluchtvoorstelling in verstaanbaar plaatselijk dialect op het bordes van huis Verwolde.


Al enige tijd worden de repetities voor het toneelstuk 'Hoezo familie?' buiten op het bordes van huis Verwolde gehouden. Een geheel herschreven toneelstuk, fictief maar met een knipoog naar de geschiedenis op landgoed Verwolde. Het wordt een vrolijk toneelstuk over een adellijk gezin en speelt zich af in de jaren 70.


Storyline

Onverwacht krijgt de familie bezoek van een adellijke tante die in Nieuw Zeeland woont. Die tante blijkt nog eigenaar van het huis, maar het gezin dat er woont heeft haar van alles voorgelogen. Hoe krijgen ze dit weer recht? Met een snufje drama, voldoende humor en een schepje verwarring garanderen de spelers een avond top entertainment op een schitterende locatie.

Data: 5, 6, 7 en 8 juli

Aanvang: 19:30 uur

Locatie: huis Verwolde, Jonker Emilelaan 4, 7245 TL, LarenTicketverkoop

Wie nieuwsgierig is geworden naar het complete verhaal koopt tickets in de voorverkoop die start op zaterdag 17 juni van 10:00-12:00 uur bij Plusmarkt locatie Beuzel en Beuzel te Laren.

Prijs: € 15,- per ticket

Een ticket is inclusief koffie en een kortingskaart voor een bezoek aan huis Verwolde.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Huis Verwolde te melden