Agenda Kasteel Radboud

Kerstvakantie in Kasteel Radboud

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

In een helemaal in kerststijl versierd Kasteel Radboud is genoeg te doen deze Kerstvakantie. Kinderen kunnen een kerstspeurtocht doen, een Kinderheksenworkshop of samen met het hele gezin aansluiten bij de Uilenworkshop. Ook de spannende tentoonstelling Heksen?! is de moeite waard om te bekijken! Tijdens de Kerstvakantie is Kasteel Radboud de hele week geopend, met uitzondering van de Kerstdagen en Oud- en Nieuwjaarsdag.
Kerstspeurtocht


Tijdens alle openingsdagen in de Kerstvakantie kunnen kinderen bij het bezoek aan het museum de kerstspeurtocht doen. Deze is bij de toegangsprijs inbegrepen.


Kinderheksenworkshop


Op dinsdag 22 december geeft hun eigen West-Friese heks Sylvia Kuiper op verschillende tijden een Kinderheksenworkshop. Je maakt je eigen magische krachtbuidel en leert meteen van alles over de vijf elementen. Samen met je kind de workshop doen? Dat kan, boek dan wel voor iedereen een ticket, want er is per workshop plaats voor maximaal 10 deelnemers.
Uilenworkshops


Woensdag 23 en woensdag 30 december is het tijd voor de populaire Uilenworkshop van de valkenier van Birdlive. In de Ridderzaal ontmoet je deze prachtige roofvogels en leer je alles over hun gewoonten. De Uilenworkshop is altijd erg populair, dus wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Radboud te melden