Agenda Kasteel Radboud

Kerstvakantie in Kasteel Radboud

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Medemblik – Kom deze Kerstvakantie naar het Winterkasteel van Kasteel Radboud. Met allerlei activiteiten is er in het prachtig versierde kasteel genoeg te doen voor iedereen. Kinderen kunnen Winterknutselen, een Kinderheksenworkshop doen of samen met het hele gezin naar de Uilenworkshop. De spannende tentoonstelling ‘Heksen?!’ is ook zeker het bekijken waard. Verder heeft Sam het Heksenkind hulp nodig: in Sam’s kamer is iets niet helemaal goed gegaan.


Tijdens de Kerstvakantie is Kasteel Radboud de hele week geopend, met uitzondering van de Kerstdagen en Oud- en Nieuwjaarsdag.
(Kinder-)heksenworkshop


Op dinsdag 28 december geeft de West-Friese heks Sylvia Kuiper een Kinderheksenworkshop. Je krijgt een introductie in de hekserij en maakt je eigen magische krachtbuidel. Samen met je kind de workshop doen? Dat kan, boek dan wel voor iedereen een ticket, want er is per workshop plaats voor maximaal 10 deelnemers. Geen kinderen? Op zondag 9 januari geeft Sylvia de Heksenworkshop voor volwassenen.


Uilenworkshops


Woensdag 29 december en woensdag 5 januari is het tijd voor de populaire Uilenworkshop van onze valkenier van Birdlive. In de Ridderzaal ontmoet je deze prachtige roofvogels en leer je alles over hun gewoonten. De Uilenworkshop is altijd erg populair, dus wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.
Reserveren en kosten


Graag vooraf online reserveren. Museumbezoek is €8,50 vanaf 13 jaar, €5,50 t/m 12 jaar. Voor kinderen t/m 4 jaar en Museumkaarthouders is de toegang gratis. Winterknutselen is inbegrepen bij het museumbezoek.

Workshops: Kinderheksenworkshop: €14,95 per persoon; Heksenworkshop voor volwassenen: €24,95 per persoon; Uilenworkshop: €7,00 per persoon. De Heksen-, Kinderheksen- en Uilenworkshop zijn exclusief museumbezoek. Wil je ook het museum zien, dan kun je daarvoor apart online een tijdslot reserveren.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Radboud te melden