Recensies Sauna Grosthuizen

Gemiddelde

2 van 5 sterren / 2 recensies

Pat schreef:

03-05-2019

"Geen aanrader "

De sfeer ademt dat van een camping kantine uit. Oubollige inrichting en het lijkt de eigenaar ook niet te interesseren dat de sauna misschien wat aan zijn image mag doen.
De sauna faciliteiten waren oké, prima sauna's en zwembaden, en de opgieting en klankschalen sessie was prima.
Echter heerst er binnen de sauna geen cultuur van rust en hoorde ik gasten aan de bar door de sessie heen lachen.

We hebben er een maaltijd genuttigd maar die was rond uit vies. Een hete kip salade waarvan vooral de loempia saus de salade heet moest maken.
Het was echt niet te eten.
Bovendien was de bediening zeer slecht, er werd niet gevraagd of alles naar wens was en de manager reageerde chagrijnig en bazig.

Al met al een rumoerige bedoening, een "ons kent ons" sfeertje van gezelligheid dat deed vermoeden alsof je in een kroeg zat ipv een sauna.

Ik kan hem niet aanraden en ga er zeker niet nog eens naar toe.


Von schreef:

22-04-2019

"Hele fijne sauna, enge eigenaar"

Laat je niet masseren door de heer des huizes! Met zogenaamde drukpunttechnieken. Het is een viespeuk. Zit aan je kruis, borsten zodra hij de kans krijgt en vertelt dan dat daar energie banen lopen etc. Kijkt tussen je billen, dekt borsten en kruis niet netjes af. Gaat heel hard je lichaam schudden en je borsten ook. Vol handtastelijkheden en heb vermoeden dat hij opnames heeft gemaakt. Heb nadien al meerdere van dit soort verhalen gehoord.

Ik doe geen aangifte omdat het de fijnste en gezelligste sauna is die ik ken en er heel graag naar toE ga. Helaas hebben ze onlangs een medewerker ontslagen die geweldige gratis klankschaalsessies hield en een topmasseuse is. Hierdoor en door de enge eigenaar is de kwaliteit en de zin om heen te gaan enorm verminderd .
De eigenaresse en het personeel zijn verder top evenals het restaurant.
Ik vind het heel erg balen dat ik niet meer zo kan genieten als voorheen en kom er nu door voorgenoemde zaken bijna niet meer …


  Plaats beoordeling

  Terug naar Sauna Grosthuizen


Klik hier om onjuiste gegevens van Sauna Grosthuizen te melden