Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Bad Hesselingen

Gemiddelde

4.1 van 5 sterren / 7 recensies
Pagina 1 van 2

Manon schreef:

Trust Score:

08-05-2023

"Opletten hoo maar"

Wat in vrijwel elk zwembad wat zich zogenaamd "veilig" noemt opvalt is dat er idioot veel personeel is, maar dat deze overal en altijd op een kluitje staan, maar opletten hoo maar.
Ook hier weer veel irritante pubers/(buitenlandse) jochies die lopen te etteren in zwembadjes voor KLEINE kinderen! Geen ouder in de buurt, laat staan personeel die ze er direct uittrapt. Nee, ik als ouder moet de mensen die er voor betaald krijgen hierop attenderen. Want ze zijn allemaal erg druk, maar vooral met elkaar.

Ja, op het omhouden van bandjes, ook al zwem je als ouder mee...daar zijn ze overhysterisch alert op. Want al bij de entree wordt meteen gevraagd of het kind bandjes mee heeft, ja duhhh, wat denk je? "Veiligheid staat voorop" zeggen ze dan. Maar walgelijk druk, onacceptabel pubergedrag van kids die geen opvoeding hebben wordt getolereerd...

Overschot aan personeel, maar achter de bar moet 1 dame alles alleen doen.

Het mag zeker geen subtropisch zwembad heten, de prijs die je betaald is krankzinnig duur, zeker omdat dit voor een kind van 3 net zo duur is als voor een kind van 12!

Reactie van Melis

09-07-2023

Wat een onzin dat je ook nog het begrip 'buitenlands' tussenhaakjes typt. Heeft dat toegevoegde waarde? Nederlandse kids kunnen ook vervelend zijn hoor. Je komt vast uit een klein dorpje.


Ingrid Jansen schreef:

Trust Score:

28-02-2019

"Niet subtropisch waardig"

Om met het positieve te beginnen, prijs is redelijk en water was lekker warm. Verder waren er niet veel subtropische activiteiten. Buitenbad was dicht, interactieve spellen buiten gebruik, sociale vaardigheden badmeester onder de maat.


Ashley schreef:

Trust Score:

06-10-2017

"Leuk gezellig gewoon geweldig"

Alles was gewoon wouwie


Kees schreef:

Trust Score:

28-11-2016

Een fantastisch leuk zwembad, zowel binnen als buiten met een mooie speeltuin. De interactieve glijbaan is helemaal te gek. De bucketgame is eveneens vernieuwend en geweldig.
Voor de kleintjes is het wildlands jungle kinderbad. Uniek voor Nederland. Kortom, ik vind het een geweldig zwembad om te bezoeken. Een AANRADER!!


Rommy schreef:

Trust Score:

25-02-2015

Een fantastisch leuk zwembad waarin er voor elke leeftijdsgroep welke leuke attracties zijn. leuk recreatienatuur met een interactieve glijbaan. Buiten een leuk bad, zonnewende en een mooie speeltuin. De prijs is ook zeer aantrekkelijk voor een dagje uit. voor de ouderen is er ook nog een Sauna en een zonnestudio.
Kortom, een aanrader


lena schreef:

Trust Score:

04-01-2015

Erg goed


Volgende pagina  

  Terug naar Bad Hesselingen


Klik hier om onjuiste gegevens van Bad Hesselingen te melden