Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies AquaZoo Leeuwarden

Gemiddelde

2.7 van 5 sterren / 6 recensies

Henrike schreef:

Trust Score:

08-04-2023

"Teleurstelling"

Het is een redelijk ruim opgezet park. Het leukst denk ik voor Kinderen die zichzelf kunnen redden in het park. Veel dieren zijn nu weg gehaald of niet zichtbaar, kinderboerderij gedeelte is er niet meer, verblijf van de ijsbeer is klein en ziet er erg vies (een en al modder) en kaal uit. We dachten even dat er een nieuwe bruine beer was, maar dat was gewoon een vieze ijsbeer. Af en toe een glimps van een zeehond in het grote meer. Tijgers amper te zien. Voor de dieren hoef je er bijna niet heen. Dan is het meer een wandelpark en speeltuinen voor de kids of die een speurtocht doen. Voor een echte dierbeleving moet je denk ik toch naar een wildlands in het 'noorden'.


Marieke schreef:

Trust Score:

14-07-2022

"Één grote teleurstelling!"

Het water was overal groen vies dus en vol kroos ,het onkruid deed het geweldig goed dus erg verwaarloosd.
Één grote teleurstelling!
Aquaria ook vies dus nee niet om vrolijk van te worden.


Nicole schreef:

Trust Score:

14-08-2021

"Nare nasmaak"

Ik heb zeer veel dierentuinen bezocht, maar dit vond ik een sneue boel. Een leuk park voor kleine kinderen, maar zeker niet als je echt interesse in dieren hebt. Ze moeten hun weg zien te vinden door het kroos heen, zowel de otters als de ijsberen. Het zag er niet schoon/ verzorgd uit. Kwam hier echt verdrietig vandaan. Het personeel is wel heel aardig.


Dennis visser schreef:

Trust Score:

13-10-2017

"Heel mooi ook voor kinderen"

Veel mooie dieren, ijsberen, zeehonden, krokodillen, apen en nog veel meer.
Ook leuk voor de kinderen.


M. Kasten schreef:

Trust Score:

03-06-2017

"Aanrader"

Mooi netjes psrk. Veel te zien. Plezier voor de hele dag...


jane schreef:

Trust Score:

24-05-2015

Dure entree. Door faillissement bezoekers duperen die al kaartjes hadden. Even extra betalen mooi maar liefst 8 euro zo ga je niet met mensen om die al kaartjes hadden. Schandalig . Dus dit park niet bezoeken! !!.


  Plaats beoordeling

  Terug naar AquaZoo Leeuwarden


Klik hier om onjuiste gegevens van AquaZoo Leeuwarden te melden