Agenda Museum Valse Kunst

Outsider Art expositie

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Ook dit jaar exposeren een aantal cliënten van de stichting Trajectum in de bovenzalen van Museum Valse Kunst te Vledder. Dit is al de vijfde opeenvolgende keer dat cliënten van de locatie Hoeve Boschoord hun kunst mogen laten zien in dit museum. Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag.


Outsider art


Een onderdeel van de totale behandeling is het vak kunstzinnige vorming. Deze activiteit is populair bij een groot deel van de cliënten. Iets maken, daar trots op kunnen zijn, dit aan anderen te tonen of zelfs verkopen is de ultieme succeservaring. Mede om bekendheid te geven aan het werk van dit behandelcentrum, is het idee ontstaan om werk van cliënten jaarlijks in het museum ten toon te stellen. Er is grote verscheidenheid aan werkstukken die cliënten en leerkrachten graag laten zien. Ze zijn dan ook erg trots om ook dit jaar weer in het museum te mogen exposeren.


De expositie "Outsider Art" is tot eind december tijdens de normale openingstijden in Museum Valse Kunst te Vledder te zien.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Museum Valse Kunst te melden