Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Continium Discovery Center

Gemiddelde

3.7 van 5 sterren / 3 recensies

Cindy schreef:

Trust Score:

15-10-2018

"Top"

Erg leuke dag gehad met de kinderen. Veel te zien en te doen. Voor herhaling vatbaar.


Jacco schreef:

Trust Score:

01-03-2016

Afgelopen weekend hebben we Continium bezocht met onze 3 jongens (9-12 jaar), en hebben een topdag gehad. Vergeleken met ons bezoek in 2014 was er het nodige veranderd, en dat is goed bevallen. Het was voor alle 3 jongens uitdagend en informatief. De onderwerpen waren leuk, de activiteiten leverden een glimlach op en de workshops waren weer heel leuk om te doen. Een aanrader!!!


Mevr. E Jansen schreef:

Trust Score:

10-02-2016

Ik was met mijn 2 kleinkinderen op dinsdag 10 febr 2016 bij u aan de deur. Op de deur vd vooringang stond, dat wij de andere ingang moesten hebben. Dit klopte niet. Ik ben al 2x voor niks geweest. Eerst moest het op afspraak en nu keek ik op internet en het zou op dinsdag geopend zijn. Ook vond ik het verwarrend waar de parkeerplaats is. Ik zag een plek naast het gebouw, maar durfde daar niet te parkeren. Er stonden geen andere auto's. Ik reed iets verder wat er op het bord stond, maar toen kwam ik bij het station. Ik heb de auto ergens in de wijk kunnen parkeren, maar voor niks een paar euro kwijt. Ik ken Kerkrade niet goed, dus dat was al even lastig. Men werkte ook aan de weg, van Brunssum naar Kerkrade, dus het was een flinke omweg om er te komen en ook nog eens teleurstellend om voor gesloten deur te staan. Er stonden nog een paar mensen, die op en neer liepen om binnen te komen. Met vr, gr. E. Jansen


  Plaats beoordeling

  Terug naar Continium Discovery Center


Klik hier om onjuiste gegevens van Continium Discovery Center te melden