Agenda Efteling

Winter Efteling

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Proef de winterse sfeer in de Winter Efteling! Stap in je favoriete attracties en geniet samen van de warmste momenten van 13 november 2023 tot en met 28 januari 2024.


Warme Winter Weide

De speelweide wordt tijdens de Winter Efteling omgetoverd tot de sfeervolle Warme Winter Weide. Hier kan je jezelf opwarmen bij een van de Vreugdevuren, genieten van heerlijke winterse lekkernijen en samen de leukste foto's maken.


Schaatsbaan

Ook is er een schaatsbaan in de open lucht op de Warme Winter Weide. Huur bij de schaatsverhuur een paar schaatsen, maak een rondje op de schaatsbaan en beleef het ultieme wintergevoel.


Kinderen bij het kampvuur


Winterse lekkernijen

Tijdens de Winter Efteling kunnen de winterse dranken en lekkernijen natuurlijk niet achterblijven. Warm jezelf op met een heerlijke warme chocomel of een van de koffie-specials. En vergeet dan natuurlijk niet je zoete of hartige lekkernij erbij te kopen!


Winters Entertainment

Geniet van bijzonder winters entertainment. Maak een foto met je favoriete Efteling-bewoners, zing en dans mee bij muzikale optredens en kijk je ogen uit bij spectaculaire parkshows.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Efteling te melden