Recensies Restaurant Zeelandia

Gemiddelde

3 van 5 sterren / 2 recensies

e.verstraten schreef:

14-01-2017

"Echt n aanrader !!!"

Geweldig gegeten , heerlijke vissoep, goed gevuld met diverse vissoorten en geweldige lekkere gambas.

Bretonse visstoof, super lekker , ook de bediening was vlot en zeer vriendelijk, naderhand koffie en een dame blanche ook heerlijk en heel mooi opgediend

Ik ken Zeelandia al 40 jaar, en de kwaliteit wordt hier dan ook gehandhaaft.
Wij komen snel weer terug,
Dank je wel Fam Oosterbos voor de geweldige avond


Mathilde schreef:

08-01-2014

Zeelandia was een restaurant waar ik zo nu en dan wel eens kwam met familie. Ik vond het altijd wel gewoon een prima restaurant, al was ik nooit degene die er voor koos om bij Zeelandia te eten. Afgelopen maand zijn we op een zaterdag weer uit eten geweest met wat vrienden.
Wat mij eerst opviel, was dat het homorarium (?) waar de kreeften (en ook oesters als ik het goed zag) erg vuil was. En dat staat dan midden in het restaurant.

Drinken was tot 2 x toe niet goed opgenomen. Maakt niet uit, kan gebeuren.
Maar toen ook nog het eten erg tegenviel (erg karig, en de kwaliteit was matig) , was voor mij de maat al vol. Het werd erg nonchalant op tafel gezet door de gastheer, die volgens mij meer met andere dingen bezig was dan het uitserveren van zijn gerechten. Het afhalen werd echter gedaan door twee serveersters, maar die heb ik verder ook niet gezien.

Ondanks dat er misschien 3 a 4 andere tafels zaten in het restaurant, waardoor het dus helemaal niet druk was (en ik snap nu waarom), duurde elke bestelling erg lang. tussen iedere gang zat makkelijk 40/45 minuten, en we moesten er steeds om vragen.

Bij binnenkomst is het restaurant erg donker. Wanneer je een ander gedeelte inloopt is het daar iets lichter en met meer kleur. Hier zaten wij, maar omdat het niet heel druk was voelde het ook een beetje kil.

Wat mij als laatste nog bij staat, was toen ik naar de wc ging (wc is altijd eventjes zoeken bij gebrek aan bordjes), ik langs het luik naar de keuken liep, waar ook een aantal kasten staan. Op zo'n kast zag ik dus precies alle vuile borden vol etensresten staan van mijn gezelschap, plus nog die van een andere tafel. Iets dat ik niet echt hoef te zien en wat voorkomen kan worden in mijn ogen. Geen aanrader.


  Plaats beoordeling

  Terug naar Restaurant Zeelandia


Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant Zeelandia te melden