Agenda Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve)

Moederdagtip! Een dagje Orchideeën Hoeve

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Op zoek naar een leuke verrassing voor jouw moeder op Moederdag? Ga op avontuur in de Orchideeën Hoeve en ontdek bijzondere bloemen, voer samen de grote roodstaartmeervallen, bewonder ontelbare kleurrijke fladderaars en droom weg onder een wolk van duizenden zomerbloeiers.

 

 

Speciaal voor jouw moeder heeft de Orchideeën Hoeve tussen 12:00 en 16:00 uur in de Pura Vidabar een gratis cocktail klaarstaan. Terwijl jouw moeder geniet van haar tropische versnapering maakt de bloemstylist een fleurig cadeautje klaar die jouw moeder gratis mee naar huis mag nemen.

 

Zin om de dag compleet te maken met een smakelijk thee- of luncharrangement? Reserveer dan het arrangement ‘Luxe Lunch’ of ‘Sweet Mama’. De Luxe Lunch wordt verzorgd in het sfeervolle serre-restaurant en bestaat uit diverse broodsoorten, kazen, vleeswaren, een kroket en twee keer koffie en thee. Het arrangement ‘Sweet Mama’ wordt geserveerd in de sprookjesachtige Zwevende Bloementuin en bestaat uit een uur lang onbeperkt koffie of thee en overheerlijke zoete en hartige hapjes. Neem contact op met de Orchideeën Hoeve via 0527-202875 om te reserveren. Reserveren  voor de arrangementen is verplicht.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden