Agenda Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve)

Ga op avontuur in het grootste junglepark van Europa

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Trek deze herfstvakantie - van 13 tot en met 28 oktober - jouw avonturiersschoenen aan en ga op ontdekkingstocht in het grootste junglepark van Europa: de Orchideeën Hoeve! Dwaal over geheime junglepaden, maak jouw vakantieselfie met een papegaai op je hoofd, ravot in de waterrijke speeltuin en overwin je diepste angsten bij de gloednieuwe herfstvakantieshow ‘Eten of gegeten worden?!’. Jouw herfstvakantie was nog nooit zo avontuurlijk!

 

Orchideeen hoeve familiefoto

 

Speciale herfstvakantieshow

Ben jij een dappere avonturier die niet bang is voor een leguaan of een meterslange tijgerpython? Bemachtig dan samen met jouw familie een plaats bij de speciale herfstvakantieshow ‘Eten of gegeten worden?!’ en ontmoet de griezeligste dieren uit de jungle. Met een draai aan het griezelrad ontdek jij wat er op het menu staat van een kaaiman, heb jij de kans het favoriete hapje van de vogelspin te proeven en ben jij misschien wel de uitverkorene om te assisteren bij het vasthouden van een slang! Dat wordt twintig minuten griezelen, bibberen en klappertanden.

 

De orchideeen hoeve ben jij een dappere avonturier?

 

Overdekte speeltuin

Klimmen en klauteren doe je deze herfstvakantie natuurlijk in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs. Deze overdekte speeltuin is maar liefst 1.000 m2 groot en zit vol avontuurlijke belevenissen. Daarnaast kunnen de kinderen op talentenjacht met ‘Freek Duck’, waarmee ze de spannendste plekjes in het park ontdekken en allerlei dieren ontmoeten.

 

de orchideeen hoeve kids spelen

 


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden