Agenda Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve)

WinterDroom, het decemberuitje voor het hele gezin!

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Bezoek van 7 tot en met 26 december 2018 de magische ‘Winterdroom’ in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en laat jouw winterse dromen tot leven komen! Warm je op in het bijzondere park met talloze bloemen, planten en dieren, struin over de gezellige kerstmarkt en droom samen met jouw familie weg in de betoverende ‘Zwevende’ Bloementuin. Sfeervolle optredens van kerstkoren, lekkere wintergerechten en duizenden twinkelende lampjes maken het winterspektakel in de Orchideeën Hoeve compleet en laten jou genieten van al het goede dat december in zich heeft!

 

Orchideeën hoeve Winterdroom

 

Droomwerelden

Volg de bijzondere routes door het tropische park en laat je leiden door talloze droomwerelden, waar de koudste dagen van het jaar heerlijk warm aanvoelen. Wandel langs pittoresk verlichte huisjes, fonteinen en bruggetjes, fladder mee met duizenden tropische vlinders en bewonder de exclusieve expositie ‘Arts of Nature’. Aan het einde van de route beland je van 7 tot en met 23 december op de knusse kerstmarkt, waar veertig kraampjes gevuld zijn met allerlei lekkernijen en hebbedingetjes.

 

Orchideeën hoeve Droomwerelden

 

Magisch lichtjesfeest

Al vierendertig jaar vormen de sprookjesachtige kaarsjesavonden het hoogtepunt van het winterspektakel in de Orchideeën Hoeve. Op za. 8, zo. 9, do. 13, vr. 14, za. 15, zo. 16, do. 20, vr. 21, za. 22 en zo. 23 december 2018 wordt het hele park van 17.00 tot 21.00 uur verlicht met duizenden echte kaarsjes, lampjes en lantaarns. De magische beleving die vervolgens ontstaat wil je in aanloop naar Kerst niet missen! Een kaartje voor kaarsjesavond kost € 6,50 voor volwassenen en voor kinderen van 4 t/m 12 jaar € 5,00. Bezoekers met een geldig dagentreebewijs en kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.

 

Orchideeën hoeve magische wonderwereld

 


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden