Agenda Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve)

Vier deze kerstvakantie in de jungle van de Orchideeën Hoeve

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

In de Orchideeën Hoeve beleef je deze kerstvakantie een waanzinnig winteravontuur! Tot en met 6 januari is het park gehuld in magische wintersferen, bewonder je hoe de dieren overwinteren en is het bibberen geblazen bij de familieshow ‘Eten of gegeten worden?!’. Bij dit heerlijke dagje uit heb je van de regen geen last en ook de winterjas kan uit, want de Orchideeën Hoeve is geheel overdekt en heerlijk warm!

 

 

Wintersferen in de Orchideeën Hoeve

Talloze twinkelende lampjes en de expositie ‘Arts of Nature’ creëren tijdens de kerstvakantie (t/m 6 januari) een unieke winterbeleving in de Orchideeën Hoeve. Bewonder de verlichte huisjes, wandel tussen duizenden rondfladderende vlinders en droom weg in de ‘Zwevende’ Bloementuin. Wie meer van avontuur houdt kan zich uitleven in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs of de roodstaartmeervallen, papegaaitjes en eendjes voeren.

 

Nieuw! Night of the Jungle

Durf jij in het donker op avontuur in de jungle? Kom dan vrijdag 28 december naar de eerste editie van ‘Night of the Jungle’ en ontdek het dag- én avondleven in de tropen. Zodra de avond valt, staan er tijdens deze speciale avond bijzondere ontmoetingen op het programma en zijn talloze lampjes jouw gids door de jungle. Het hele park is tijdens Night of the Jungle eenmalig geopend tot 20.00 uur.

 


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden