Agenda Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve)

Ontmoet de ‘Top 100’ van de jungle

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Trek je avonturiersschoenen aan en ga deze voorjaarsvakantie op avontuur in het mooiste junglepark van Europa: de Orchideeën Hoeve! Ontmoet van 16 februari t/m 3 maart de 100 meest grappige, bijzondere en inspirerende planten en dieren uit de tropen, ga op jungletocht met ‘Kees Kaas’ en neem samen met jouw familie plaats bij de spannende show ‘Eten of gegeten worden?!’. Jouw voorjaarsvakantie was nooit zo avontuurlijk!

 

Orchideeën Hoeve avonturier

 

Speciale voorjaarsvakantieshow

Ben jij een dappere avonturier die niet bang is voor een steppevaraan of een harige vogelspin? Bemachtig dan in de voorjaarsvakantie een plaats bij de spannende show ‘Eten of gegeten worden?!’ en ontmoet de griezeligste dieren uit de jungle. Met een draai aan het rad ontdek jij wat er op het menu staat van een kaaiman, heb jij de kans het favoriete hapje van de miljoenpoot te proeven en kom je oog in oog te staan met een meterslange slang. Dat wordt twintig minuten griezelen, bibberen en klappertanden.

 

Orchideeen hoeve spin op je hand

 

Overdekte speeltuin

Klimmen en klauteren doe je deze voorjaarsvakantie natuurlijk in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs. Deze speeltuin is maar liefst 1.000 m2 groot en zit vol avontuurlijke belevenissen. Daarnaast kunnen de jonge avonturiers op jungletocht met Kees Kaas. In deze gloednieuwe speurtocht neemt het ietwat bange muisje Kees Kaas de jongste bezoekers mee op avontuur en kunnen ze hem helpen zijn grootste droom uit te laten komen. De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt. Kijk voor het volledige vakantieprogramma en openingstijden op www.orchideeenhoeve.nl

 

Orchideeen hoeve speeltuin

 


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden