Agenda Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve)

Ontmoet de toppers van de jungle in de meivakantie

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Kom in de meivakantie naar de Orchideeën Hoeve en ga op avontuur in het mooiste junglepark van Europa! Ontmoet van 19 april t/m 5 mei de 100 meest grappige, bijzondere en inspirerende planten en dieren uit de tropen, ga samen met Kees Kaas op ontdekkingstocht en woon de première bij van de spiksplinternieuwe show ‘Meet & Greet met de Toppers’. Jij komt toch ook?

 

Op avontuur in de Orchideeën Hoeve

 

Nieuw! Meet & Greet met de toppers

Ben jij een dappere avonturier die niet bang is voor een griezelige beroemdheid of zich laat misleiden door een tropische schoonheid? Bemachtig dan in de meivakantie een plaats bij de première van de spiksplinternieuwe show ‘Meet & Greet met de Toppers’ en duik samen met de rangers in de showbizzwereld van de jungle. In twintig minuten tijd ontmoet je de diva’s van de jungle, leer je de auditiedans van de vogelspin en kom je oog in oog te staan verborgen jungletalent.

 

Nieuw stokstaartjesverblijf

Wie van avontuur geen genoeg krijgt kan samen met Kees Kaas op speurtocht, het gloednieuwe stokstaartjesverblijf bewonderen en om 14.15 uur de dierverzorgers van het Makirijk ontmoeten. Uiteraard is er ook voor de ravotters genoeg te beleven in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs. Deze overdekte speeltuin is maar liefst 1.000 m2 groot en zit vol avontuurlijke belevenissen.

 

De Orchideeën Hoeve is overdekt en daarmee niet afhankelijk van weersomstandigheden. Kijk voor het volledige meivakantieprogramma en showtijden op de website van de Orchideeën Hoeve

 

 


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden