Agenda Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve)

Feestelijke herfstvakantie met spectaculaire reptielenshow

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Het is feest in het mooiste junglepark van Europa! De Orchideeën Hoeve bestaat maar liefst 100 jaar en daarom trakteert het park jou van 19 t/m 27 oktober op een tropisch dagje uit vol avontuurlijke verrassingen! Bibber bij de spectaculaire reptielenshow, bewonder het gloednieuwe Malawi aquarium en ravot in de waterrijke junglespeeltuin. Kom jij het feestje meevieren?


Orchideeën Hoeve herfstvakantie


Uniek herfstvakantieprogramma

Ter ere van het 100-jarig bestaan van de Orchideeën Hoeve trakteert het geheel overdekte park jou op een bomvolle feestagenda. Al wandelend door de overdekte jungle word je omringd door de meest prachtige natuur en stapelen de verrassingen zich op. Schuif als eerste aan bij de spectaculaire reptielenshow, geniet van Caribische livemuziek in de ‘Zwevende’ Bloementuin en sluit jouw dag af met een knuffel van de nieuwe ranger van het park. Op zoek naar nog meer avontuur? Ga op speurtocht met Kees Kaas, voer de dieren of leef je helemaal uit in de waterrijke junglespeeltuin. De Orchideeën Hoeve is het herfstvakantie uitje voor het hele gezin.


Herfstvakantieprogramma


Spectaculaire reptielenshow voor jong en oud!

Meterslange slangen, indrukwekkende leguanen en griezelige schorpioenen: van 19 t/m 27 oktober zijn de griezeligste dieren uit de jungle te zien tijdens de spectaculaire reptielenshow met Ferry Torrez en ranger Richard. Relaxed achteroverleunen zit er tijdens deze sensationele show niet in. Voor je het weet ben jij de uitverkorene voor een ontmoeting met een harige vogelspin of kom je oog in oog te staan met een vijf meter lange wurgslang. Durf jij het aan?


Spectaculaire reptielenshow


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden