Agenda Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve)

Kom deze kerstvakantie overwinteren in de jungle van de Orchideeën Hoeve

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

De spannendste winteravonturen beleef je deze kerstvakantie in indoorpark de Orchideeën Hoeve! Ontdek tot en met 5 januari 2020 hoe de jungledieren overwinteren, ga samen met de rangers de strijd aan in ‘De Grote JungleQuiz’ en bewonder het dag- en avondleven in de tropen tijdens ‘Night of the Jungle’.Wintersferen in de Orchideeën Hoeve

Talloze twinkelende lampjes, sfeervolle versieringen en de expositie ‘Beauty of Nature’ creëren tijdens de kerstvakantie (t/m 5 januari) een unieke winterbeleving in de Orchideeën Hoeve. Bewonder de verlichte huisjes, wandel tussen duizenden rondfladderende vlinders en droom weg in de ‘Zwevende’ Bloementuin. Hou je meer van avontuur? Leef je dan helemaal uit in het Mangrovebos Speelparadijs, doe mee met de gratis speurtocht of voer de papegaaitjes en schildpadden.


Nieuw! Night of the Jungle

Durf jij in het donker op avontuur in de jungle? Kom dan vrijdag 27, zaterdag 28, zondag 29 december of 3 januari naar ‘Night of the Jungle’ en ontdek het dag- én avondleven in de tropen. Zodra de avond valt, staan er tijdens deze speciale avond bijzondere ontmoetingen op het programma en zijn talloze lampjes jouw gids door de jungle. Het hele park is tijdens ‘Night of the Jungle’ geopend tot 20.00 uur.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden