Agenda Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve)

Op jungle-expeditie in eigen land

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Trek je avonturiersschoenen aan en ga deze voorjaarsvakantie op expeditie in het mooiste junglepark van Europa: de Orchideeën Hoeve! Ontmoet van 15 februari t/m 1 maart 2020 de ‘knapste koppen’ van de tropen, ga op jungletocht met Aart Stokstaart en neem samen met jouw familie plaats bij de spannende show ‘De Grote JungleQuiz’. Jouw voorjaarsvakantie was nog nooit zo avontuurlijk!


Speciale voorjaarsvakantieshow

Ben jij een dappere avonturier die niet bang is voor een meterslange slang of een harige vogelspin? Bemachtig dan in de voorjaarsvakantie een plaats bij de spannende show ‘De Grote JungleQuiz’ en bewijs dat je een echte ranger bent! Laat je uitdagen met spannende opdrachten, beantwoord de moeilijke junglevragen en ontmoet de griezeligste reptielen. Dat wordt twintig minuten griezelen, bibberen en klappertanden.Overdekte speeltuin

Klimmen en klauteren doe je deze voorjaarsvakantie natuurlijk in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs. Deze indoorspeeltuin is maar liefst 1.000 m2 groot en zit vol avontuurlijke belevenissen. Daarnaast kunnen de jonge avonturiers meedoen met de gloednieuwe speurtocht van Aart Stokstaart, op ontdekkingstocht in de grootste vlindertuin van Europa en verschillende dieren voeren.

De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt. 


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden