Agenda Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve)

Ga deze zomer op jungle-expeditie in eigen land!

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Cubaanse flamingo’s spotten, op expeditie in het Amazone Regenwoud, een vakantiekiekje bij tropische watervallen en pootjebaden in de rivieren van het Mangrovebos. Deze zomervakantie kun jij het gewoon allemaal beleven in één dag en op één locatie: Junglepark de Orchideeën Hoeve! Door de ANWB al negen jaar op rij verkozen tot ‘Leukste uitje van Flevoland’.


Jungle expeditie in eigen land


Ontmoet de dieren

Ga op expeditie via avontuurlijke looproutes of ontdek het junglepark via wildpaden, touwbruggen en step-stones. De kronkelpaden leiden je vanzelf langs de prachtigste bloemen en planten en brengen je in contact met allerlei dieren. Zo kom je onderweg oog in oog te staan met de nieuwe stokstaartjes, mag je de reusachtige riviermonsters zelf een garnaaltje voeren en kun je heerlijk wegdromen in Europa’s grootste vlindertuin.


Stokstaartjes


1001 avonturen

Maak je vakantie-avontuur in de Orchideeën Hoeve compleet met lekker eten en drinken in de ‘Zwevende’ Bloementuin, leef je helemaal uit in de waterrijke speeltuin of schuif dagelijks om 11:30 of 14:00 uur aan bij de jungleshow ‘Beestachtig mooi’ in het Jungletheater. Nieuw deze zomer is de JungleRally: een avontuurlijke speeltuin waar de jongste avonturiers worden uitgedaagd met water, zand en actie!


Let op: het is noodzakelijk om vooraf je bezoek te reserveren via de website van de Orchideeën Hoeve, omdat er per dag een maximum aantal bezoekers wordt toegelaten.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden