Agenda Orchideeën Hoeve

WinterDroom: Een sprookjesachtige winterwereld

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Van 8 t/m 31 december 2020 kunnen Orchideeën Hoeve-bezoekers weer genieten van de magische sferen van WinterDroom. Net als voorgaande jaren wordt het volledige junglepark in december omgetoverd tot een sprookjesachtige winterwereld vol twinkelende lichtjes en sfeervolle versieringen. Nieuw dit jaar is het Winterplein: een inspirerende cadeauwereld waar je winterse lekkernijen, bloemcreaties en woondecoratie kunt shoppen.
Minder kaartjes, maar volwaardige WinderDroom

Door coronamaatregelen kan de Orchideeën Hoeve dit jaar veel minder mensen toelaten dan normaal. Toch heeft het park ervoor gekozen om dit niet ten koste te laten gaan van de beleving. “De behoefte aan sfeer en warmte is in deze bijzondere tijd groter dan ooit. Daarom hebben we alles net zo mooi versierd als andere jaren en hebben we weer een prachtig programma samengesteld”, vertelt mede-eigenaar Thomas Maarssen.


Shoppen op het Winterplein

Het Winterplein vervangt dit jaar de kerstmarkt en is gevuld met allerlei lekkernijen en (december)cadeaus. Op de Winterdroom-agenda staan daarnaast optredens van kleine muziekformaties en de prachtige natuurexpositie ‘OerRock’. “Paul Smit heeft maar liefst tachtig items uit zijn bijzondere collectie versteend hout beschikbaar gesteld die tijdens WinterDroom te bewonderen zijn in ons junglepark”, vertelt Thomas.Ook overdag lichtjesfeest

De Orchideeën Hoeve organiseert ook dit jaar zestien kaarsjesavonden waarop het park geopend is tot 21:30 uur. Je hoeft echter niet per se op een kaarsjesvond te komen om te genieten van het lichtjesfeest. “Overdag is het dubbel genieten. Wij hebben veel geïnvesteerd in kleurrijke spots en lampjes om het gehele park ook overdag sfeervol te verlichten en dat is op de donkere dagen voor kerst goed voelbaar. Daarnaast zijn de bloemen overdag beter te bewonderen en zijn alle dieren wakker voor een ontmoeting met onze gasten”, legt Thomas Maarssen uit.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Orchideeën Hoeve te melden