Agenda Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve)

Herfstvakantietip: Caribische Week in Junglepark De Orchideeën Hoeve

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Kom deze herfstvakantie naar de Orchideeën Hoeve en schud die herfstdip even lekker van je af tijdens onze Caribische Week! Van 16 t/m 24 oktober dompelen wij jou volledig onder in ‘Tropical Vibes’ met tal van Caribische specialiteiten. Ga ‘CoCo Nuts’ tijdens de gloednieuwe jungleshow in het theater, geniet van het swingende optreden van de tropische steelband of laat jouw flamingo fever stijgen tijdens een ontmoeting met de flamingoverzorger. Ben jij klaar voor een extra zomerdag?
Caribische sferen in het junglepark

Ga op expeditie via avontuurlijke looproutes of ontdek het junglepark via wildpaden, touwbruggen en step-stones. De kronkelpaden leiden je langs de Caribische toppers en brengen je in contact met allerlei dieren. Zo kom je onderweg de felroze flamingo’s tegen, mag je de vrolijke papegaaitjes zelf voeren en kun je heerlijk wegdromen in Europa’s grootste vlindertuin.
Indoor speelparadijs

Klimmen en klauteren doe je deze herfstvakantie natuurlijk in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs. Deze overdekte speeltuin is maar liefst 1.000 m2 groot en zit vol avontuurlijke belevenissen.


De Orchideeën Hoeve is overdekt en daarmee niet afhankelijk van weersomstandigheden.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden