Agenda Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve)

Orchideeën Hoeve in de meivakantie vol avontuur

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Trek jouw avonturiersschoenen maar uit de kast, want in de meivakantie ( 22 april t/m 7 mei) staat de geheel overdekte Orchideeën Hoeve bol van avontuur! Kom spelen in de indoorspeeltuin, beleef samen met Aart Stokstaart de spannendste avonturen en schuif aan bij de gloednieuwe jungleshow ‘Reptielen & Roereieren’.
Theatershow Reptielen & Roereieren

Kom tijdens de meivakantie naar de gloednieuwe show ‘Reptielen & Roereieren’ en ontrafel samen met onze ranger de geheimen van de jungle. In ongeveer twintig minuten komen verschillende junglegriezels het podium op en vertelt onze ranger jou de meest bijzondere verhalen en weetjes. Maar wees alert… voor je het weet sta je oog in oog met een sissende slang of een harige vogelspin.


Mangrovebos Speelparadijs

Weet jij te overleven in het Mangrovebos Speelparadijs? Pomp water uit de grond en vervoer zand over de zandvlakte. Paradeer over de boomkronen en vermijd kabbelende beekjes door aan lianen te zwaaien, te kruipen door duistere tunnels of te grijpen naar hangende takken… De indoorspeeltuin van de Orchideeën Hoeve is voor echte waaghalzen die niet bang zijn voor natte voeten, spanning en sensatie!


Vlinders bekijken van dichtbij


Ontmoet directeur Aart

Van het oplossen van een schildpaddenfile tot het terugbrengen van verdwaalde vlinders, de directeur van de Orchideeën Hoeve heeft een drukke baan. Gelukkig kent Aart de jungle van binnen en buiten en heeft hij tussendoor genoeg tijd om jou te ontmoeten. Zie jij deze echte kindervriend lopen? Geef hem een dikke knuffel, maak samen een leuke foto of verras Aart met een prachtige tekening. Tijdens de meivakantie loopt Aart geregeld door het park en kun jij deze echte kindervriend ontmoeten.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden