Agenda Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve)

Herfstvakantietip: Caribische Week in Junglepark De Orchideeën Hoeve

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Wie zin heeft in een extra zomerdag kan in de herfstvakantie zijn hart ophalen in de Orchideeën Hoeve. Van 15 tot en met 30 oktober 2022 viert het geheel overdekte junglepark de Caribische Week met tal van tropische specials op de agenda. Zo kunnen bezoekers onder andere genieten van de warme klanken van de Caribische steelband, aanschuiven bij de gloednieuwe familieshow ‘CoCo Nuts’ en het voedermoment van de flamingo’s bijwonen.
Tropische specials

Met kleurrijke versieringen en een feestelijk programma worden bezoekers volledig ondergedompeld in tropische sferen. Zo klinken er van 12:15 tot 15:45 uur swingende klanken van de tropische steelband door het junglepark en kunnen bezoekers kennis maken met het symbool van de tropen: de flamingo’s. Elke dag om 13:15 uur staan de dierverzorgers in het Makirijk paraat om bezoekers kennis te laten maken met deze prachtige dieren en ze te voorzien van allerlei leuke weetjes.


Gek op de tropen

Om het Caribische feestje compleet te maken serveert het restaurant in de herfstvakantie allerlei tropische specialiteiten en kunnen bezoekers genieten van de gloednieuwe familieshow ‘CoCo Nuts’. Tijdens deze speciale herfstvakantieshow nemen de rangers de bezoekers mee op ontdekkingstocht door de Caraïben, waarbij ze oog in oog komen te staan met verborgen parels uit dit bijzondere gebied. De show wordt elke dag gegeven om 12:00 en 14:00 uur en is gratis bij te wonen op vertoon van een geldig toegangsbewijs.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden