Agenda Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve)

Magic Jungle Festival bij Junglepark de Orchideeën Hoeve

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Ontdek Junglepark de Orchideeën Hoeve in de schemering! Kom naar het Magic Jungle Festival op zaterdag 26 november 2022 en ontdek hoe het park zich voorbereid op de nacht. Volg de verlichte route door het park en swing mee met de Caribische steelband in de ‘Zwevende’ Bloementuin. Maak een selfie met de mascotte Aart en vraag de rangers alles wat je maar wilt weten over jouw favoriete dier of plant.


Verlichte junglewereld

Zodra de schemering invalt zullen duizenden lichtjes en mystieke sfeerverlichting een prachtige route door het park aangeven. Durf jij de donkere hoekjes op te zoeken? Pas maar op, misschien kom je wel een griezelig junglemonster tegen!
Junglerestaurant

Even uitrusten of een heerlijke junglehap halen? Breng dan een bezoekje aan het vernieuwde Junglerestaurant met allerlei hapjes en sapjes, rechtstreeks uit de jungle!


Uitje voor het hele gezin

Tijdens het Magic Jungle Festival hebben ze aan ieder gezinslid gedacht. Naast talloze twinkelende lampjes en mystieke lichteffecten die het park verlichten, hebben ze namelijk ook de familieshow ‘Broodje Aap’ op het programma staan. Kinderen kunnen ravotten in de speeltuin, er wordt gedanst op typische Caribische muziek en je kunt extra lang genieten in het restaurant. Het gehele park is tijdens deze dag geopend van 09:30 tot 19:00 uur. De warme keuken sluit om 18:30 uur. Zo heb je voldoende tijd om een lekkernij te bestellen in het restaurant.
Tip! Wil je optimaal genieten van de betoverende lichtjes? Plan dan je bezoek in de middag en maak zodra de schemering valt nog een extra rondje door het park.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden