Agenda Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve)

WinterDroom, het decemberuitje voor het hele gezin!

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Bezoek van 1 tot en met 31 december 2022 de magische ‘WinterDroom’ in Junglepark de Orchideeën Hoeve en beleef er alles wat jouw kersthart maar wensen kan. Dwaal rond in een magische indoorwereld vol twinkelende lampjes, mysterieuze dieren en sprookjesachtige versieringen, shop op de gezellige kerstmarkt, geniet van winterse gerechten en swing mee met de livemuziek!


Volg de route van de lampjes tussen de planten door


Overdekte kerstexperience

Volg de speciale route uitgezet met duizenden lichtjes en bewonder hoe bijzondere dieren zoals flamingo’s, vlinders en papegaaitjes kerstdecors sprookjesachtig inkleuren. Laat je betoveren door de kleurrijke bromelia-expositie, dans mee met de sfeervolle livemuziek en geniet van winterse lekkernijen in de ‘Zwevende’ Bloementuin en het vernieuwde Junglerestaurant. Nieuw dit jaar is de kerstmarkt middenin de jungle. Meer dan dertig gezellig kraampjes gevuld met lokale lekkernijen en mooie decembercadeaus schitteren onder de twinkelende lampjes en maken jouw kerstexperience helemaal compleet!


Winterdroom


Sprookjesachtige kaarsjesavonden

Al decennialang vormen kaarsjesavonden de magische afsluiter van WinterDroom. Op vr. 9 t/m zo. 11, wo. 14 t/m zo. 18, do. 22, vr. 23 en di. 27 t/m vr. 30 december 2022 komen om 16:30 uur de kerstelfjes tevoorschijn om duizenden kaarsjes en lampjes te ontsteken in het junglepark. Deze magische beleving wil je in aanloop naar Kerst niet missen! Het gehele park is op deze avonden geopend tot 21:30 uur.


Junglepark de Orchideeën Hoeve beperkt het aantal bezoekers per dag en starttijd en daarom is het noodzakelijk om jouw bezoek vooraf te reserveren via de website. Zo heeft iedereen de ruimte om volop te genieten van dit magische winterspektakel!


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden