Agenda Orchideeën Hoeve

Beleef deze kerstvakantie een magisch dagje uit tijdens Night of the Jungle

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Bezoek deze kerstvakantie, van 2 t/m 7 januari, ‘Night of the Jungle’ in de Orchideeën Hoeve en laat je betoveren in het verlichte junglepark. Baan je een weg dwars door de kleurrijke tropen, voer de clowneske papegaaitjes en beleef een unieke jungletransformatie. Als de zon bijna ondergaat, worden er ritmische drumbeats ingezet en wordt jouw jungle-avontuur magisch afgesloten met Caribische livemuziek, mystieke lichteffecten en talloze twinkelende lampjes. Tijdens ‘Night of the Jungle’ is het junglepark geopend tot 20:00 uur.


Night of the Jungle


Kerstvakantie-uitje voor het hele gezin

Ga je deze kerstvakantie naar het geheel overdekte junglepark, dan krijg je twee unieke belevingen voor de prijs van één. Overdag laten de dieren zich van hun mooiste kant zien, kan een ontmoeting met de gloednieuwe toekan niet uitblijven en test jij jouw junglekennis tijdens de familieshow ‘Co Co Nuts’ in het Jungletheater. Naarmate de schemer valt, gaan de lampjes in het park nog meer sprankelen en ga je zien dat het park langzaam verandert.


Magisch avondleven

Vanaf 15:30 uur zorgt de inloopworkshop djembé voor een swingende start van het avondprogramma en herken je de jungle van overdag niet meer terug. Laat de duizenden twinkelende lichtjes jouw gids zijn en ga op zoek naar de vlinderverzorger in de Vlinder Vallei voor een bijzondere ontmoeting of laat jouw dansmoves zien tijdens het swingende opreden van de steelband in de ‘Zwevende’ Bloementuin.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Orchideeën Hoeve te melden