Ga deze voorjaarsvakantie op jungle-expeditie en ontsnap de kou!

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

 

Vier de voorjaarsvakantie met een bomvol voorjaarsvakantieprogramma van 25 februari t/m 5 maart bij Junglepark de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest, Flevoland. Kom roetsjende aapjes spotten, een selfie bij de waterval maken, spetterende riviermonsters voeren, vogel vlugge lori’s ontwijken en spetteren in de waterrijke speeltuin in het Mangrovebos. Vergeet de koude periode en dompel je onder in de warme tropische wereld van ons park.


Lopen over de brug


Nieuw jaarthema

Het gloednieuwe jaarthema ‘Rep en Roer’ is gelanceerd. Tijd voor nieuwe avonturen! Help jij directeur Aart Stokstaart met zijn nieuwe speurtocht? Aart heeft tijdens zijn ronde door het park een mysterieuze koffer gevonden. Kom achter de eigenaar door spannende vragen te beantwoorden en diverse puzzels op te lossen. Tijdens de nieuwe jungleshow ‘reptielen en roereieren’ laten de rangers in het Jungletheater de griezeligste junglegriezels zien en kunnen jullie bijzondere junglegeheimen ontrafelen.


Feestvarken uhh feeststokstaart!

De mascotte Aart Stokstaart is jarig. Speciaal voor de verjaardag van Aart zijn er diverse activiteiten georganiseerd. Ga met Aart op de foto tijdens zijn verjaardagsfeestje in het Jungletheater. Dans op de swingende muziek van de band La Banda Loca in de ‘Zwevende’ Bloementuin en maak het dagje uit tijdens de voorjaarsvakantie compleet voor het hele gezin.


Op de foto met de loris


Ontdek deze voorjaarsvakantie de spannendste weetjes uit de natuur, speur geheime junglepaden af en beleef tal van avonturen. Volg de kronkelpaden en laat je leiden naar de leukste avonturen in het park, maar pas op, straks sta je oog in oog met een 2 meter lange leguaan! Deze voorjaarsvakantie is de jungle in Rep & Roer! Komen jullie ook? Vooraf reserveren is noodzakelijk. Vol=vol!


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden