Agenda Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve)

Beleef een vrolijk Pasen in de Orchideeën Hoeve

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Ga in het paasweekend, van vrijdag 7 tot en met maandag 10 april, naar het mooiste junglepark van Europa en beleef het vrolijkste paasuitje voor het hele gezin. Dwaal door het geheel overdekte park van de Orchideeën Hoeve, voer de clowneske papegaaitjes, leef je uit in de waterrijke speeltuin en bezoek de gloednieuwe jungleshow ‘Reptielen & Roereieren’.


Geniet van e paasdagen tijd e orchideeën hoeve


Paasuitje voor jong en oud

Tijdens het paasweekend ontmoet je in de Orchideeën Hoeve de mooiste bloemen en planten uit de jungle en kun je zomaar oog in oog staan met een leguaan. Ben je wel in voor avontuur? Voer dan samen met jouw familie de meervallen, ga op speurtocht met Aart Stokstaart en zorg dat je aanwezig bent bij de ontmoetingen met de dierverzorgers om 13:15 uur in het Makirijk.


Nieuwe jungleshow in het theater

Tijdens de gloednieuwe jungleshow ‘Reptielen & Roereieren’ betreden de verborgen junglegriezels het podium. Maar blijven ze ook op het podium? Neem plaats in het Jungletheater en laat je door de ranger van het park meevoeren naar de dichtbegroeide jungle. De jungleshow ‘Reptielen & Roereieren is het gehele paasweekend te zien om 12:00 en 14:00 uur. Let op! In het Jungletheater zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Vol = vol!


Samenvatting

Ga met Pasen naar Junglepark de Orchideeën Hoeve en beleef een onvergetelijke dag in het mooiste junglepark van Europa. Maak kennis met de junglegriezels tijdens de nieuwe theatershow, voer de lori’s, leef je uit in de waterrijke speeltuin en ontmoet de dierverzorgers.


Paasweekend: 09.30 tot 18.00 uur

Eerste en tweede paasdag: 09:00 tot 18:00 uur

Kinderen t/m 2 jaar gratis

Kinderen 3 t/m 12 jaar: €11,00

Volwassenen: € 17,50


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden